Kartbild

Arken Hotel & Art Garden Spa

Nordatlanten 100, 418 34 Göteborg, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

- Ett dubbelrum
- Frukost
- Till middag serveras grill- och dessertbuffet ute på terrassen
- Gäller för 2 personer & tillgång till spa på ankomstdagen kl 15:00 till 21:00br>
1990 SEK/natt

Erbjudandet gäller vid bokning av 1 natt på vardagar (sön-tors) från 21/6 - 02/08 2020.

Rum och priser

Faciliteter

Pool
Gym
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Arken Hotel & Art Garden Spa ligger vid havet, 15 min från centrala Göteborg. I hotellets trivsamma gemensamma utrymmen kan du slå dig ner och njuta av utsikten, koppla av eller ta en god drink. Det finns också en hel del att upptäcka i och runt om hotellet, vårt galleri eller en promenad på den fina naturtomten. Hotellet erbjuder 149 rum, alla rökfria och inredda för bästa möjliga komfort i en lugn harmonisk färgskala. Alla rum har badrum med dusch och wc. Som gäst har du fri tillgång till wifi i hela hotellet. Tillgång till Art Garden Spa måste förbokas och ingår inte i priset.

Läge

Hotellet ligger i Arendal, 12 km från Göteborgs centrum och nås enklast med bil eller kollektivtrafik. Hotellet erbjuder gäster fri parkering.

Beskrivning av boende

Erbjudandet gäller mindre dubbelrum för 2 personer med sköna 160 cm breda sängar från DUX. Ett mindre barn (0-3 år) sover fritt i föräldrarnas säng. För att boka familjerum för fler personer bokar man två rum. Då får man två angränsande rum med genomgångsdörr.

Restaurang / Bar

Restaurangen serverar frukostbuffé, lunch och middag. Vår matvision innebär att vi fokuserar på kvalitet, färska råvaror, närproducerat, ekologiskt, säsongsanpassat och klimatsmart. Om man önskar äta i restaurangen rekommenderar vi att man bokar bord i förväg.

Faciliteter

Tillgång till Art Garden Spa bokas direkt med hotellet mot extra kostnad. Pris per vuxen är 395-625:- och pris per barn är 250:- ART GARDEN SPA FAMILY EDITION Under sommarveckorna 26-32 är Art Garden Spa öppet för blöjfria barn under 15 år i sällskap med vuxen kl. 9-14. Vi erbjuder aktivitetspass och behandlingar anpassade för de små. I lekrummet finns massor av skoj att sysselsätta sig med och det är öppet hela dag en och kvällen. På eftermiddagarna ordnas spännande aktiviteter för barnen.

Betalningsmetoder

Kort, kontanter.

Incheckning / utcheckning

Incheckningstid kl.15:00 Utcheckningstid kl.11:00