Kartbild

Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23, Göteborg, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Pool
Gym
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Hotel Opera är idealiskt beläget vid Drottningtorget mitt i Göteborg, med gångavstånd till Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv. Rummen är inredda med gästens bekvämlighet i åtanke och hotellets gäster kan njuta av en god middag i restaurangen, ta en drink i lobbybaren eller koppla av i hotellets wellnesscenter.

Läge

Hotellet är centralt beläget vid Drottningtorget, Centralstationen och Nils Ericsonterminalen.

Beskrivning av boende

Hotellets standard dubbelrum är ca 16-20kvm och har en dubbelsäng som är 160cm bred. I dessa rum finns ingen möjlighet till extrasäng eller spjälsäng. Alla rum har dusch, 32”platt-TV, golvvärme, hårtork, telefon och gratis trådlöst internet. För större rum och möjlighet till ev extrasäng krävs att man bokar en uppgradering. Extrasäng ingår inte i uppgradering.

Restaurang / Bar

I hotellets restaurang,avnjuter ni varje morgon vår stora frukostbuffe. Hotellets lounge och lobbybar är öppen dagligen. Här kan man ta en drink, ett glas vin eller en enkel kopp kaffe i internationell och avspänd atmosför

Faciliteter

Hotellets wellnessavdelning erbjuder total avkoppling med wellnesspool, bastu, ångbad, avkylningspool, fotbad och solarium. Kostnad om SEK 95 per person/dag tillkommer för tillgång till wellnessavdelning. Hotellets gäster har fri tillgång till ett mindre gym med bl a löpband, crosstrainer, motionscykel och multi-gym samt fria vikter.

Betalningsmetoder

Kort

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 12:00