Kartbild

Clarion Hotel Sign

Östra järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Pool
Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Den spektakulära byggnaden med sina två spetsar som pekar mot centralstationen, lutar sig över Norra Bantorget.

Läge

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm med närhet till tunnelbana, tåg, bussar samt Arlanda Express. Bra shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer finns ett par hundra meters promenad bort.

Beskrivning av boende

Tidlöst och stilrent inredda rum där varje våningsplan är tillägnat en klassisk skandinavisk formgivare, vilket återspeglas i rummens interiör. Vill du lära känna Arne Jacobsens klassiska Ägget och Svanen? Eller tycker du om Bruno Mathssons Jetson Chair? Välj själv!

Restaurang / Bar

American Table är en hyllning till det amerikanska köket och den amerikanska livsstilen. Restaurangen bjuder in till en drink, en mindre rätt eller till en långmiddag med hela familjen, vänner eller både och. Den stora inspirationen till konceptet är hämtad från USA och har influerats av mångfalden man hittar i matkulturen, i musiken, konsten och litteraturen. Mångfalden i språket och människorna, det som speglar den amerikanska livsstilen. Något du som gäst kommer känna igen i dryckes- och matmenyer. Addera sedan fina svenska råvaror och du har: Home of American Cooking – tillagad med svenska råvaror.

Faciliteter

Selma CitySpa+ breder ut sig på Clarion Signs åttonde våningsplan. Här ryms ett modernt gym, bastu, två terrasser, behandlingsrum och en spektakulär pool, uppvärmd året runt. En milsvid utsikt över Kungsholmen och vattnet tillsammans med ett fantastiskt ljusinsläpp skapar en unik känsla av harmoni och välbefinnande, i hjärtat av Stockholm.

Betalningsmetoder

Kontant, kreditkort-mastercard, AMEX, Diners

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15.00 Utcheckning: 12.00