Kartbild

First Hotel Reisen

Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Deluxerum på 35kvm med sittgrupp och bastu
-Frukost
-Björk & Berries luxury bag (värde 890kr)
-Vatten och chipsbricka på rummet
Pris: 1 950 kr/natt
Rabatt: 31%

Erbjudandet gäller utvalda datum vid bokning av 1 natt till och med 5 april 2021

Rum och priser

Faciliteter

Pool
Gym
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Hotellet är under renovering så vissa störningsmoment kan uppkomma. First Hotel Reisen är ett Stockholmshotell med anor från 1600-talet, välkänt för sin service, sin miljö där klassisk interiör möter modern design och för sitt unika läge i Gamla Stan, bara några gränder från Kungliga slottet. Med nyrenoverade rum och badrum erbjuds ett förstklassigt boende i en anrikt mysig miljö. Hotellet har ett unikt läge vid vattnet bredvid Kungliga Slottet och härifrån når man enkelt till fots alla topp 10 sevärdheter i Stockholm. .

Läge

Hotellet är beläget mitt på Skeppsbron i Gamla Stan med fantastisk utsikt över Stockholms Ström.

Beskrivning av boende

Alla rum och badrum är nyrenoverade och många rum har unika detaljer sparade från hotellets ursprungstid. och fantastisk vy över Stockholms ström eller renässans-Stockholms smala gator. Alla rum är rökfria, och har badrum med dusch. Utrustningen omfattar kabel-TV och trådlös/WLAN Internet-tillgång. Alla rum och badrum är helt nyrenoverade med bibehållen gammaldags charm, rummen har en fantastisk vy över Stockholms ström eller Gamla Stans smala gator. Alla rum är rökfria och har badrum med dusch. Utrustningen omfattar kabel-V och trådlös WLAN internet samt kassaskåp. Hotellet med sjöutsikt slog upp dörrarna 1819 och är ett av de mest klassiska av Stockholmshotellen där mycket är bevarat genom tiderna.

Restaurang / Bar

Vänligen notera att p g a Corona utbrottet är restaurang och bar stängda fram till september. Med tanke på de rekommendationer som finns serveras frukost under den här perioden som en continental frukost där gästen får ta med en påse till rummet innehållande yoghurt, musli, sandwich, juice, frukt, kaffe/te.

Faciliteter

Vänligen notera att gym, bastu och avsvalkningspool är stängda till oktober på grund av ombyggnad. Hotellet är under renovering så vissa störningsmoment kan uppkomma.

Betalningsmetoder

Kreditkort

Incheckning / utcheckning

Incheckning:15:00 Utcheckning:12:00