Kartbild

Comfort Hotell Göteborg

Skeppsbroplatsen 1, 411 18 Göteborg, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Internetanslutning

Beskrivning

Hotellet är beläget på våning 4, 5 och 6 med utsikt mot Älven, Stora Badhusgatan eller gården. De flesta av våra 72 rum är idag helt nybyggda och toppmoderna. Alla rum har hög sängkomfort, LCD-skärm, tillgång till trådlöst Internet. Många rum har också DVD. Hotellet har Svanens miljöcertifiering och på hela hotellet råder naturligtvis rökförbud.

Läge

Casinot, Nordstan och shoppinggator finns inom några minuters promenadavstånd. Till Liseberg tar du dig lätt med lokaltrafik genom hjärtat av Göteborg. Till Centralstationen är det 800 meter och till Landvetters Flygplats är det 27 km.

Beskrivning av boende

Design, funktion och bekvämlighet var ledorden då dubbelrummen renoverades. Rummen är toppmoderna och fullt utrustade med funktionellt utfällbart skrivbord och ställbar LCD-TV. Safe, hårtork och minibar för din bekvämlighet

Restaurang / Bar

Frukosten innehåller det mesta av det en gäst vill ha! Varm mat, müsli, sill m.m. Dryck från baren och enklare smårätter serveras via receptionen. Dock rekommenderar vi gärna någon av de många trevliga restaurangerna i området för lunch och middag.

Betalningsmetoder

Visa/first card, eurocard/mastercard, amex, diners

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 12:00