Kartbild

Scandic Maritim

Aasbygaten 3, 5528 Haugesund, Norway

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Välkommen till Scandic Maritim, hotellet som serverar Haugesunds bästa frukost i 2018! Idylliskt läge i Smedasundet i Haugesund, bara 15 minuter från flygplatsen. Nära till kollektivtrafik och centrum.

Läge

Vårt hotell är idealiskt för möten och affärer, men är också mycket lämplig för en semester. Nära havet, shopping och många olika evenemang att välja mellan året runt. Haugesund är känt för ett rikt kulturliv med många årliga evenemang. Om du vill ha utomhusaktiviteter i den vackra naturen finns det sandstränder, vattenfall och vandringsområden.

Beskrivning av boende

Hotellet har ett hotellrum för alla behov. Hotellets uppgraderade rum har privata balkonger med vacker utsikt över Smedasundet och inseglingen till Haugesund. Det finns flera parkeringsplatser med kameraövervakning runt hela hotellet (betalningsautomat finns på plats). Husdjur är tillåtna på begäran direkt med hotellet och förarhundar är välkomna. Det finns handikappanpassat parkering och rullstolsvänliga rum. Det finns också rum för våra döva och hörselskadade gäster. Hotellet är rullstolsvänligt.

Restaurang / Bar

Vi vill ge dig en god mat- och dryckesupplevelse när du bor hos oss. Med restauranger och barer som Naustet Spiseri, Café René och Kompasset Bar har vi något för alla. Planerar du dop, konfirmation, bröllop, födelsedag, minnesmärke eller någon annan milstolpe? Scandic Maritim har sin plats, kapacitet, mat, service, logi och rätten att skapa den perfekta ramen runt ditt val. Vi hjälper dig med alla detaljer. Du får precis det du drömmer om i en mysig miljö, i drömrummet eller hemma i vardagsrummet. När dina menyval landar i köket börjar våra skickliga kockar förbereda middagen under ledning av vår erfarna kökschef. Vi väljer noggrant ingredienserna och baserar rätterna på säsongens färska råvaror. Det ger dig en stämningsfull middag med unika, lokala smaker. Vårt mest exklusiva cateringkoncept är "Brovingen på tur". Här får du helt enkelt hela Brovingen teamet antingen hemma för dig själv eller på en annan lämplig plats.

Faciliteter

Vi erbjuder ett utmärkt läge, bra parkering och moderna rum samt 19 mötesrum av olika storlekar.

Betalningsmetoder

Visa, Mastercard, American Express, Diners, Maestro, Bankkort, Kontant.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 12:00