Kartbild

Good Morning Helsingborg

Gustav Adolfs gata 47, 252 27 Helsingborg, Helsingborg, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Good Morning + Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra Helsingborg. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till centrala Helsingborg och endast 1,5 km från färjorna som tar dig till Helsingör. Hotellet har 164 rum och erbjuder gratis parkering direkt utanför entrén. Alla hotellgäster har fri tillgång till gym och relaxavdelning. Hotellets frukost är mycket omtyckt och du kan även avnjuta dagens lunch eller en härlig middag i hotellets mysiga restaurang.

Läge

Hotellet ligger strategiskt och lätt tillgängligt i Södra delen av Helsingborg. Här har du bekvämt gångavstånd till Söder city och centrala delarna av staden. Hotellet är beläget ca 2 km till tågstationen och centrum, 1,5 kr från färjeläget och 8 km till Sofiero.

Beskrivning av boende

Standardrummen är nyrenoverade 2017 och är ca 20-22 kvm. De har antingen trägolv eller matta. Alla rum har separat badrum med dusch och/eller badkar. Rummen är också utrustade med Tv, Wifi, värdeskåp och fåtölj eller soffa för avkoppling.

Restaurang / Bar

På Good Morning+ Helsingborg står en generös frukostbuffé uppdukad varje morgon. I restaurangen, som finns på entréplan, serveras det lunch på vardagar (ej under lov och högtider) och á la carte måndag till lördag från kl 17.00 till 22.00. Dessutom finns en trevlig lobbybar där du kan koppla av med något drickbart och lättare tilltugg alla dagar i veckan.

Faciliteter

Högst upp på våning 9 hittar du hotellets moderna gym. Här har du möjlighet att låta hela kroppen jobba ordentligt. På samma våning finns också hotellets relaxavdelning med sittgrupper för avkoppling, samt en nyrenoverad dambastu och en herrbastu. Allt detta är gratis för hotellets gäster

Betalningsmetoder

Kort.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 12.00