Kartbild

Radisson Blu Riverside Hotel

Lindholmspiren 4, 417 56 Göteborg, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg erbjuder 265 toppmoderna rum och sviter. Hela hotellet är rökfritt och inkluderat i vistelsen ingår fritt wifi, gym, entré till vår wellnessavdelning samt en generös frukostbuffé.

Läge

Med ett perfekt läge vid vattenkanten på Lindholmen i Göteborg ligger Radisson Blu Riverside Hotel. Du tar dig enkelt och smidigt in till centrum med lokaltrafik, välj mellan att ta färjan eller buss på 5-10 minuter. Där hittar du Nordstan, Linnéstaden med sjudande restaurangliv och den gamla stadsdelen Haga. Utanför hotellet finns ett fåtal parkeringsplatser. Mittemot hotellet ett parkeringsgarage.

Beskrivning av boende

Hotellets 265 rum är inspirerade av platsens mix av akademiska genier, tech-nördar och varvsromantik. Så ja, självklart finns det trådlöst internet och 24h service

Restaurang / Bar

I restaurang Cuckoo´s nest levererar vi upplevelser genom att erbjuda de bästa råvarorna, tillredda med passion, serverade med äkta engagemang och glädje, i en häftig modern miljö, allt för att du som gäst ska vilja komma tillbaka till oss!

Faciliteter

På 11:e våningen hittar du en wellness med gym, spapooler, bastu, utomhuskälla och en terrass med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Åldersgräns för Wellness: 0-4 år får ej vistas inomhus eller i poolerna 4-15 år är välkomna tillsammans med målsman då vi har öppet dagtid mellan kl 10:00-16:00. Detta är Radisson Blu Riverside hotel – Så välkommen till vår värld där service, komfort, omöjliga uppfinningar och kryptiska beräkningar skapar en hotellvistelse värd att återuppleva!

Betalningsmetoder

Kort og kontant.

Incheckning / utcheckning

Incheckning:15:00 Utcheckning:12:00