Kartbild

Dockyard Hotel

Skeppet Ärans Väg 23, 426 71 Västra Frölunda, Göteborg, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt
Betald parkering

Beskrivning

Dockyard Hotel är den perfekta symbiosen mellan frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig likväl för konferenser och möten som för övernattande affärsresenärer och turister i Göteborg. Här hittar du 115 hotellrum i olika stilar och storlek - en generös frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart.

Läge

Ligger belägget vid hamnen i Nya Varvet. Ca 6 km ifrån centrum och Centralstationen och 34 km ifrån Landvetter Flygplats.

Beskrivning av boende

Superiorrumen är rymliga med två våningar med fräscht badrum på nedanvåningen, en viloplats och så sovrum på ovanvåningen.

Restaurang / Bar

Vi har vår restaurang öppen måndag till lördag om kvällarna och självklart har vi goda räkmackor som vår favorit. Från restaurangen kan du kika ut över Göteborgs hamninlopp. Vårt kök har hög ambitionsnivå där råvaror och hantverk står i fokus. Just nu erbjuder vi frukostpåsar istället för frukostbuffé. De kan hämtas under våra öppettider. Självklart ingår kaffe/té.

Faciliteter

Utsikten, omgivningarna, en havsbris, vattnet och de vackra lokalerna. Fem egenskaper som gör ett möte på Dockyard Hotel så annorlunda. Våra lokaler spänner från charmiga rum för små grupper, till luftiga miljöer för sällskap upp till 200 personer.

Betalningsmetoder

Kort eller Swish

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 11:00 vardagar Receptionen är öppen 7.00-22.30