Kartbild

Radisson Blu Hotel Lund

Hedvig Möllers Gata 2, 22355 Lund, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Superior dubbelrum högt upp i hotellet
-Frukost
-Mineralvatten, badrock, chromecast, nespressomaskin på rummet
-20% voucher i restaurang på mat och alkoholfri dryck
Pris: 995 kr/natt
Rabatt: 50%

Erbjudandet gäller utvalda datum fredagar till måndagar vid bokning av 1 natt till och med 30 november 2020

Rum och priser

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Radisson Blu Hotell Lund ligger idealiskt beläget vid den södra infarten till Lund med underbar utsikt över Skåneslätten. Endast 10 minuter med bil till Malmö och 35 minuter med bil till Köpenhamn. Från hotellet är det promenadavstånd till stadens utbud av shopping, restauranger och historiska sevärdheter.

Läge

Hotellet är beläget vid den södra infarten till Lund, 10 minuter med bil till Malmö och 35 minuter med bil till Köpenhamn. Från hotellet är det promenadavstånd till stadens utbud av shopping, restauranger och historiska sevärdheter. Du kan parkera bilen i ett parkeringshus utanför hotellet mot en låg dygnskostnad.

Beskrivning av boende

Alla de ljust inredda rummen på Radisson Blu Hotel Lund har eget badrum med dusch. De har även luftkonditionering, minibar, sittmöbler och värdeskåp.

Restaurang / Bar

Vakna upp till en välfylld frukostbuffé., hotellets restaurang erbjuder fantastisk mat och dryck i en trevlig och avslappnad atmosfär. Inled kvällen med en drink i hotellets lobbybar och njut sedan av en vällagad och spännande måltid i restaurangen eller på uteserveringen.

Faciliteter

Som gäst på Radisson Blu Hotel Lund har du gratis tillgång till hotellets gym och bastu. Cyklar finns att låna kostnadsfritt på hotellet. Biljardbord, fotbollsspel och boulebana finns också på plats, perfekta aktiviteter för familjen eller vännerna.

Betalningsmetoder

Endast Kort.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15.00 Utcheckning: 12.00