Kartbild

U&Me Hotel, BW Signature Collection

Storgatan 46 A, Entré Väven Norra, 903 26 Umeå, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning

Beskrivning

U&Me Hotel är beläget i kulturarenan Väven som ligger centralt vid älven. Hotellet är ett self-service hotell på 3½ stjärnor. Hotellet erbjuder en panorama utsikt över staden eller älven i alla rum. Öppnat september 2014 U&Me Hotel har ingen traditionell reception. Här checkar du in själv, enkelt och snabbt i incheckningsdiskar (precis som på flyget), mitt på hotellets och Vävens inomhustorg. Torget är också lobby med restaurang, café, bageri och delikatessbutik med personal på plats en stor del av dygnets timmar. För att komma i kontakt med hotellet hänvisas till mail: info@umehotel.se

Läge

U&Me Hotel är lokaliserat mitt i centrala kärnan av Umeå i Kulturhuset Väven vid älven. Gångavstånd till busstation, tågstation och 10min med bil till flygplatsen.

Beskrivning av boende

Panorama vy mot älv eller stad, dusch eller badkar, 2x90cm sängar som är ihopdragna, 19,5 kvm. Platt TV och fritt WiFi i alla rum.

Restaurang / Bar

På kända lokala hantverksbageriet Kulturbageriet serveras frukost, Gotthards krog, stadsbibliotek i samma hus.

Faciliteter

Enklare gym ingår i rumspriset.

Betalningsmetoder

VISA, Mastercard, Diners, AMEX

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15.00 Utcheckning: 11.00 U&Me Hotel har ingen traditionell reception. Här checkar du in själv, enkelt och snabbt i incheckningsdiskar (precis som på flyget), mitt på hotellets och Vävens inomhustorg. Torget är också lobby med restaurang, café, bageri och delikatessbutik med personal på plats en stor del av dygnets timmar. På söndagar har hotellet utcheckning fram till 1400, Så det är helt gratis att stanna lite längre på söndagar!