Kartbild

Hôtel Eggers

Drottningtorget, 411 03 Göteborg, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Ett Superior dubbelrum mot staden
-Frukost
-3-rätters middag för 2 personer
Pris: 1 995kr/natt
Rabatt: 17% rabatt

Erbjudandet gäller utvalda datum vid bokning av 1 natt tisdag till fredag till med den 31 mars 2021

Rum och priser

Faciliteter

Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Hôtel Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. Bakom den klassiska fasaden döljer sig många vackra och spännande hotellmiljöer från förr som ger hotellet en alldeles speciell charm. Eggers Bar & Restaurang är välkänd sedan 1800-talet och är med sitt läge en naturlig mötesplats för såväl affärslunch som en romantisk middag. Receptionen är öppen dygnet runt.

Läge

I en varsamt renoverad, kulturskyddad, byggnad mitt på Drottningtorget ligger Hôtel Eggers, endast 78 steg från Göteborgs centralstation - ett utmärkt läge för såväl affärsresenärer som turister. Utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur, shopping och storstadens myller. Till restaurangtäta Avenyn och shopping i Nordstan är det bara en kort promenad.

Beskrivning av boende

Dessa rum benämns som "dubbelrum classic" via hotellet. Alla rum är individuellt inredda med högt i tak, stuckaturer och kristallkronor. Rummet är rökfritt och alla rum har hårtork, vattenkokare, allergivänliga täcken och kuddar samt strykmöjligheter. I hela hotellet har man fri tillgång till Wifi. Rummen ligger mot den lugna innergården, några mot staden. Grandlit eller dubbelsäng. Uppgraderade dubbelrum Superior eller Executive dubbelrum. Stort dubbelrum med utsikt mot den myllrande staden. I rummet finns en stor dubbelsäng, skrivbord och soffgrupp eller fåtöljer. Badrum med badkar eller dusch. Alla rum är individuellt inredda med trägolv, högt i tak och vacker stuckatur. Rummet är rökfritt och utrustat med bekvämligheter såsom hårtork, vattenkokare, strykbräda och strykjärn, fritt WiFi samt allergianpassade kuddar och täcken.

Restaurang / Bar

Eggers Restaurang & Bar är välkänd sedan 1800-talet och är med sitt läge en naturlig mötesplats, på sommaren med en härlig uteservering. Restaurangen erbjuder alltifrån en bistromeny till á la carte. I baren kan man ta en kopp kaffe eller en drink i förbifarten.

Faciliteter

Receptionen är öppen dygnet runt.

Betalningsmetoder

VISA, Mastercard, American Express, Diners Kontant

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 11:00