Kartbild

Good Morning Jönköping

Strömsnäsgatan 3, 553 39 Jönköping, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Internetanslutning

Beskrivning

Good Morning Jönköping ligger strax utanför centrala Jönköping, på smidigt avstånd från både Elmias mässområde, ishockeyhallen Kinnarps arena och Jönköping Airport. Du kommer snabbt in till Jönköping med shopping, nöje och restauranger och bara några mil bort ligger pittoreska Gränna och vackra Visingsö mitt i Vättern.

Läge

Detta hotell ligger vid E4:an, 5 minuters bilresa från både centrala Jönköping och Elmiamässan.

Beskrivning av boende

Välplanerade och trivsamma rum. Alla rum har gratis WiFi, platt-tv och arbetshörna med skrivbord. Vi bäddar för en god natts sömn med sköna täcken och mjuka kuddar och badrummen är funktionella och moderna. Rummen är flexibla med queen size-säng och en överslaf som går att fälla ner. Är ni fler i familjen finns möjlighet att få två hotellrum bredvid varandra.

Restaurang / Bar

Restaurangen har en mysig atmosfär och generösa öppettider med möjlighet att beställa in en bit mat dygnet runt. Här kan du koppla av och stilla hungern. På kvällarna serverar vi middag och dygnet runt har du möjlighet att beställa enklare rätter från vår snack-meny. I hotellbaren kan du koppla av med en öl eller ett glas vin.

Faciliteter

Fri parkering precis utanför hotellet.

Betalningsmetoder

Kort.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 14.00 Utcheckning: 12.00