Kartbild

Best Western Eurostop Örebro

Boglundsgatan 2, 701 19 ÖREBRO, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Ett dubbelrum
-Frukost
-2 dags Green fee för 2 personer på Lanna lodge Golfbana
-Tillgång till gym och bastu
-Parkering ingår
3195 SEK/natt

Erbjudandet gäller utvalda datum vid bokning av 1 natt från 01 maj till och med den 31 oktober 2020.

Rum och priser

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Best Western Eurostop Örebro är ett familjeägt hotell inom den globala hotellfamiljen, Best Western som stolt kan presentera över 4000 individuellt ägda hotell världen över. Hotellet inryms i det välkända tornet vid Eurostop på Boglundsängarna i norra Örebro. 109 rum och två sviterna fördelat på 12 våningar har alla en modern standard och fylls så väl av affärsresenärer som privatresenärer. Best Breakfast ingår alltid hos oss.

Läge

Hotellet är beläget i Norra Örebro, ut med E18/E20. Svampen:2,6 km. Örebro Centralstation:3,2 km. Örebro Slott:3,5 km. Örebro Flygplats:15,5 km

Beskrivning av boende

Våra 111 rum finns i olika utföranden allt från enkelrum, med en säng om 140 cm bredd till familjerum med en säng om 160 cm bredd och våningssängar. Alla våra rum är modernt utrustade med tv/radio, vattenkokare, kaffe/te.

Restaurang / Bar

I vår bistro kan du avnjuta en god middag som är tillag från grunden och efter säsong. I den intilliggande baren kan du avnjuta en kall och god drink medan du utmanar familjen i ett parti biljard.

Faciliteter

På hotellet finns torrbastu som är öppen dagligen 15:00 - 22:00. Alla våra gäster har även fri tillgång till vårt dygnet runt-öppna gym där vi erbjuder flertalet konditionsmaskiner, multimaskiner samt fria vikter.

Betalningsmetoder

Betalkort (Visa, MasterCard, Amex & Diners)

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15:00 Utcheckning: 12:00