Kartbild

Arenahotellet

Tennisvägen, 754 60 Uppsala, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt
Barnfaciliteter

Beskrivning

Välkommen till Uppsalas nyaste och största hotell! I perfekt läge med närheten till shoppingcentret Gränbystaden och E4:an och fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Hotellet erbjuder 200 rymliga och ljusa rum, konferenslokaler för upp till 200 personer, restaurang samt en relaxavdelning och ett gameroom.

Läge

Hotellet ligger 1,4 km från shoppingcentret Gränbystaden och till stadens centrum är det 4 km. Uppsala centralstation ligger 3,1 km från hotellet med bra bussförbindelser. Närmaste flygplats är Stockholm Arlanda och ligger 40 km bort.

Beskrivning av boende

Hotellet erbjuder 200 rum som alla har ett eget badrum med dusch. Rummen är inredda med en praktisk arbetsplats, platt-tv med kabelkanaler, gratis Wifi, mörkläggningsgardiner och luftkonditionering. Dubbelrummen erbjuder också en bekväm sitthörna. Barn upp till 12 år bor gratis i befintliga sängar. Extrasäng går att boka mot en avgift på 200 SEK, max en per dubbelrum.

Restaurang / Bar

I restaurangen kan du äta en stor och näringsrik frukost eller varför inte avnjuta en god middag efter en lång dag. Restaurangen, som är stor och ljus, har en öppen del in mot vårt kök där ni har möjlighet att se maten lagas av våra duktiga kockar. Även en bar och lounge finns i anslutning till restaurangen

Faciliteter

På hotellet finns en relaxavdelning med bastu och jacuzzi. För att boka en tid i receptionen och njut av en avkopplande stund. VI har även ett gameroom med Playstation och X-box.

Betalningsmetoder

Kortbetalning (visa,mastercard, diners, amex)

Incheckning / utcheckning

Incheckning 15:00 Utcheckning 12:00 Informationen om tidig incheckning/sen utcheckning :gästen kan kontakta COOP eller hotellet direkt om de är intresserade av detta.