Kartbild

Hotell och Restaurang Hovs Hallar

Hovshallavägen 160, 269 91 Båstad, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Kom och njut på Bjärehalvöns nordspets och rikta blickarna mot den obrutna horisonten. Hotellet är för dig som uppskattar lugn & ro, god mat och vacker unik miljö. Vi har 50 dubbelrum varav 13 med havsutsikt, en minisvit och en bröllopssvit med ett privat spabad som bjuder på fantastisk havsutsikt. Hotellet har två gemensamma spabad, en stilla badtunna, samt bastu med havsutsikt som ständigt står och väntar på dig som gäst.

Läge

Hovs Hallar är beläget mellan Båstad och Torekov. Avstånd från Båstad till Hovs Hallar ca 10 km och från Ängelholm ca 35 km.

Beskrivning av boende

Vi kan varmt rekommendera våra 50 härligt ljusa och rymliga dubbelrum, alla med egen terrass eller balkong. Fyrbenta vänner är välkomna mot en avgift av SEK 300 kontakta hotellet för att boka ett hundrum.

Restaurang / Bar

Från restaurangen och vår härliga uteterass kan ni rikta blicken mot havet och den obrutna horisonten. Här serveras traktens olika läckerheter med grönsaker från egna odlingar, allt efter säsongens skiftningar.

Faciliteter

Hotellet har två härliga jacuzzipooler och en badtunna under bar himmel samt bastu som gästerna har fri tillgång till under vistelsen. Det finns även två träningscyklar samt en crosstrainer för gästerna.

Betalningsmetoder

Kort

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15.00 Utchecknig kl 11.00