Kartbild

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Arenaväg 8B, 43162 Mölndal, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Restaurang

Beskrivning

I april 2019 slog vi upp dörrarna till Best Western Plus Åby Hotel, ett pirrskapande hotell med Tivolidesign i Göteborg/Mölndal. Vi är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus. Vår design och inredning vill förmedla samma spännande och förväntansfulla känsla som man känner på Tivoli. Byggnaden består av 16 våningar och innefattar hotell, möteslokaler, kontor och Friskis & Svettis gym. Vi ligger i direkt anslutning till Åbymässan och ÅbyTravet och tillsammans går vi under Åby Arena som är det enda mötes- och upplevelsekonceptet i Sverige där trav, mässa, hotell, mat, gym och konferens finns på samma område. Till Åby Arena hör även en stor parkeringsplats. Det är en dynamisk destination för pirrskapande möten och upplevelser där Åby Hotel utgör en viktig del av arenan.

Läge

Perfekt läge med ett par minuter till väg E6 och Mölndals centrum, 25 minuter från Landvetter Flygplats samt ca 15 minuter från Göteborgs centrum och centralstationen. Mölndal Centrum når man på cirka 10 minuters gångavstånd.

Beskrivning av boende

Våra standard dubbelrum är 18 kvm och har en 180 cm twinbed. Med smarta connecting doors emellan kan två standardrum enkelt göras om till ett familjerum. Våra deluxe rum är 25 kvm och har en 180 cm dubbelsäng samt bäddsoffa och extrasäng. Chromecast finns på alla rum. I våra Familjerum, Superior Extra och De Luxe rum har ni även tillgång till en kaffemaskin, på resterande rumskategorier har ni tillgång till vattenkokare för te/kaffe.

Restaurang / Bar

I vår bar i receptionen kan du finna både varm och kall dryck samt lättare måltider. A la carté finns i restaurangen. Här finner du också ett större utbud av drycker.

Faciliteter

Gymmet som Friskis & Svettis driver får våra gäster utnyttja gratis under deras vistelse. Gymmet öppnade vintern 2018 och är på 1700 kvm med full utrustning. Personal finns på plats under specifika tider.

Betalningsmetoder

Endast kort eller Swish Hotellet är kontantlöst

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl: 15:00 Utcheckning före 11:00