Kartbild

Motel L - Hammarby

Hammarby Allé 41, 120 30 Stockholm, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym

Beskrivning

Modern design till budgetpris. Standarden på Motel L kommer att överraska dig. Här sover du alltid gott i en säng från svenska Carpe Diem. I badrummet hittar du en underbar rain shower-dusch och alla rum är utrustade med AC. Formgivaren Lisa Bengtsson, känd för moderna och spännande mönster och illustrationer, har givit Motel L ett helt eget visuellt uttryck. Vi hoppas du gillar det lika mycket som vi gör.

Läge

Motel L ligger i Hammarby Sjöstad, Stockholm –15 minuter från Stockholm Centralstation. Under hotellet finns ett parkeringsgarage om du kommer med bil (avgift 250kr/dygn), tvärbanan precis utanför entrén, och tar dig till innerstan på tio minuter. Det är till och med möjligt att ta sig till oss med båt, då hotellet ligger i vackra Hammarby Sjöstad.

Beskrivning av boende

Våra Standard Twin Room är färgglatt inredda i modern stil och smart planlösning. En 40 tum LED-TV är placerad framför sängen. I rummet finns två sängar från Carpe Diem (separata 90 cm-sängar som ej går att flytta isär), och badrummen med rainshower-dusch. Våra familjerum har två sköna 90 cm sängar från Carpe Diem (kan inte flyttas isär) och en utfällbar våningssäng från Sävar med två bäddar.

Restaurang / Bar

Hotellets frukostbuffé är precis lagom. Här tar du för dig av olika sorters bröd med flera pålägg, färsk frukt, ägg, yogurt med hemmagjord granola, varm och kall dryck. Vi har en kiosk och lobbybar på bottenplan, där du kan köpa dricka och snacks. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te. Dörr i dörr med Motel L har vi vår restaurang och bar Pipes. Här serveras trerättersmiddagar tillsammans med ett stort sortiment av öl, cider, vin, whisky med mera. Är du gäst på Motel L har du alltid 10% rabatt på notan när du äter på Pipes.

Faciliteter

Motel L har ingen egen parkering, med det finns ett parkeringsgarage i samma byggnad. Samt att det finns gatuparkering utanför hotellet. Vårt gym har öppet mellan klockan 6.00 och 22.00 och är gratis för våra gäster. Vårt förmånliga läge erbjuder dig möjligheten att ta gratisbåten över till Södermalm och Stockholms SoFo eller färjan M/S Emelie som tar dig till Djurgården (Skansen, Gröna Lund med mera) och Nybroviken i city. Vi säljer biljetter på hotellet.

Betalningsmetoder

Per första maj 2019 är Motel L ett kontantfritt hotell. Du kan givetvis betala med VISA, Mastercard, Diners och AMEX.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl: 15:00 Utcheckning före kl: 12:00