Kartbild

Skytteholm

Skytteholm, 178 90, Ekerö, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
33 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Ett dubbelrum
-Frukost
-3 rätters middag för 2 personer
-Tillgång till sjöbastu och relax
-Lån av ryggsäck
-Matsäck att ta med på vandringen för 2 personer
2239 SEK/natt

Erbjudandet gäller utvalda datum vid bokning av 1 natt till och med den 31/10 2020.

Rum och priser

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Skytteholm ligger i en gammal lantegendom på Ekerö. Här erbjuds gratis Wi-Fi samt rum med TV och eget badrum. Mälarö Golfklubbs 27-hålsbana ligger 150 meter bort. Alla rum på Skytteholm har utsikt över trädgården. De flesta har en sitthörna och ett skrivbord. På hotellet erbjuds en daglig frukostbuffé och en sjöbastu. Parkering är gratis på plats. Drottningholms slott ligger 19 km bort. Stockholms innerstad ligger 40 minuters bilresa från denna herrgård från 1600-talet.

Läge

Parkering är gratis på plats. Drottningholms slott ligger 19 km bort. Stockholms innerstad ligger 40 minuters. 16,4km från Bromma flygplats och 39,6km från Arlanda flygplats.

Beskrivning av boende

Sov gott och vakna till fågelkvitter och vågornas mjuka brus vid Mälarens strand. Alla hotellrum renoverades 2014 och har genomtänkta detaljer som Klippan-plädar och tvålar från Lilla Bruket.

Restaurang / Bar

På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. Vi arbetar med svenska råvaror och vad den svenska naturen har att erbjuda, efter säsong. Vi är måna om kvalité för bästa tänkbara smakupplevelse.

Faciliteter

Sjöbastu finns att nyttja för alla gäster. I skyttegården finns ett gym samt en yogasal. Det finns en privat sandstrand med brygga 50 meter från huvudbyggnaden.

Betalningsmetoder

Kort

Incheckning / utcheckning

Inchecking från kl: 15:00 Utchecking före kl: 10:00