Kartbild

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Rådmansgatan 67-69, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Tillgänglighetsanpassade rum
Restaurang
Betald parkering

Beskrivning

Centralt beläget i Vasastan i Stockholm, finner du denna pärla. Här finns 62 personligt inredda hotellrum – inget rum är det andra likt. Här möts du av en välkomnande atmosfär i en hemtrevlig miljö. Shopping, restauranger, museer och stadens breda utbud av nöjen ligger precis runt hörnet.

Läge

Centralt beläget mitt i Stockholm city på lugna Rådmansgatan. Från hotellet är det promenadavstånd till såväl Cityterminalen, Central Stationen, Odenplan och närmaste tunnelbana – Rådmansgatan. Ett perfekt utgångsläge för din vistelse i huvudstaden.

Beskrivning av boende

62 personligt desginade hotellrum med rara detaljer och varma färger. Inget rum är det andra likt. Frukost och Wifi ingår alltid i rumspriset. Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Restaurang / Bar

I vår restaurang – Belgobaren Moules & Beer serveras mat med belgiska influenser. Här finns ett generöst utbud av belgisk öl och specialitet är de ekologiska musslorna från västkusten som tillagas enligt belgisk tradition. På sommaren kan du slå dig ner på den lilla uteserveringen.

Faciliteter

Hotellets takterrass bjuder in till skön avkoppling i en rofylld miljö. En stor del av terrassen är under tak som ger möjlighet att njuta även vid sämre väder. Begränsat antal parkeringsplatser i garage mot avgift.

Betalningsmetoder

Kontanter och kort

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl: 15:00 Utcheckning före kl: 12:00