Kartbild

Hotell Continental du Sud

Hamngatan 13, 271 43 Ystad, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Restaurang

Beskrivning

Continental du Sud i Ystad är Sveriges äldsta hotell och har varit ett hem för livsnjutare och celebriteter i nästan 200 år. Vi har egen belyst samt bevakad parkering och läget är det bästa tänkbara intill centralstation, marina och shoppingstråk. Vår personal finns där dygnets alla timmar för att skapa den där hemma hos- känslan och den bästa servicen. Hotellets hjärta, restaurang Brasserie du Sud ger en nära smakupplevelse signerad köksmästare Joakim Johansson med team.

Läge

- 1 minut till centralstationen - 7 minuters gång till stranden - 35 minuter med bil till Sturup flygplats - Mitt i centrala Ystad - 300 meter till Ystad konstmuseum - 10 minuter med bil till Ystad Golfklubb

Beskrivning av boende

Alla våra rum är individuellt inredda med hjälp av särskilt framtagna designmöbler och avkopplande färger. Skrivborden är handritade från Österlen och textilierna i rummen är planerade i samarbete med Frejas Boning. I alla våra rum hittar du en säng som klarat höga komfortkrav, en TV och ett helkaklat badrum utrustat med kroppsvårdsprodukter som framställts exklusivt för oss.

Restaurang / Bar

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har köksmästare och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

Faciliteter

- Tillgång till gym - Lounge/bar - 24 timmars reception -Parkering

Betalningsmetoder

Kort och kontant

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl. 15:00 Utcheckning före kl. 12:00