Kartbild

First Hotel Statt (Söderhamn)

Oxtorgsgatan 17, 826 22 Söderhamn, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Välkommen till Söderhamn i det vackra Hälsingland! Hos oss bor du bekvämt och förstklassigt vid Rådhuset som ligger mitt i stan nära affärsgatan och alla sevärdheter. Hotellet öppnade 1880 och har sedan dess varit Söderhamns förstaklasshotell.

Beskrivning av boende

Rummen är försedda med 2st 90cm breda sängar. Rummen har trägolv och arbetsplats (skrivbord & stol) samt 2st fåtöljer och bord. Rummen är utrustade med LCD TV, telefon, hårtork och trådlöst Internet. Badrummen är kaklade och utrustade med dusch.

Restaurang / Bar

På First Hotell Statts restaurang kan gäster njuta av högkvalitativa rätter, både traditionella och nyskapande, tillagade på fina råvaror av våra skickliga kockar. Det är även här hotellets uppskattade frukostbuffé serveras varje morgon. På O’Learys Sportsbar kan man följa sin favoritsport och samtidigt äta något gott från den generösa amerikanska menyn.

Faciliteter

Som gäst har amn många förmåner. Gäster badar fritt på äventyrsbadet Aquarena (se deras hemsida för öppettider) och har även möjlighet att träna gratis på Citygym. Gäster får rabatt på O'Learys, kan se filmer från mobil/surfplatta på tv:n - och mycket annat.

Betalningsmetoder

Kort och kontanter

Incheckning / utcheckning

Incheckning- 15:00 Utcheckning- 11:00