Kartbild

Stenungsbaden Yacht Club

Södra Stenungsön, 444 48 Stenungssund, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
90 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Ett dubbelrum
-Frukost
-En 3-rätters middag för 2 personer
-Tillgång till spa 2 timmar på ankomstdagen utvalda tider
Pris: 2 080 kr/natt
Rabatt: 32%

Erbjudandet gäller vid bokning av 1 natt på vardagar (söndag-fredag) till och med 31 mars 2021

Rum och priser

Faciliteter

Pool
Gym
Parkering
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Stenungsbaden Yacht Club ligger 25 minuter norr om Göteborg och har ett fantastiskt läge vid vattnet på Stenungsön. Njut av god mat, avkopplande spa med pooler både inomhus och utomhus och trivsamma rum. WiFi, parkering och tillgång till gym ingår i priset.

Läge

I vackra Bohuslän, med Hakefjorden precis utanför dörren är det alltid nära till vattnet, perfekt för friska morgonpromenader. Under sommartid är en båttur ut till ön Korsholmen i den bohuslänska skärgården ett måste. Endast 35 minuter från Göteborg med buss: Busshållplats Stenungsön, ca 2 min promenad från hotellet. Tågstation i Stenungsund centrum, ca 20 min promenad. Tidtabell: www.vasttrafik.se

Beskrivning av boende

Våra trivsamma standardrum i avslappnad Newportstil är på ca 20 kvadratmeter. rummen har två separata sängar,Hårfön och minibar finns på rummet. Gratis WIFI

Restaurang / Bar

Välkommen till bords i Captains Table, vår stilsäkra, sportiga och elegant avslappnade matsal. Med influenser från såväl den amerikanska östkusten som svenska västkusten är det lätt att förföras av menyn.

Faciliteter

På hotellets Bluewater SPA, Sports & Health Club (Sveriges bästa spa enligt World Luxury Spa Award!) har du möjlighet att slappna av från en stressfylld vardag och skämma bort dig själv med massage och ansiktsbehandlingar, bara relaxa och må bra. Du har onekligen allt du behöver för att ta till vara på din avslappnande vistelse vid havet. *Förtydligande att entré till spa köps separat på plats eller genom att ringa till hotellet 195.- per vuxen och 120.- per barn under sommaren.

Betalningsmetoder

KONTANTFRITT HOTELL

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15,00 Utcheckning: 11,00