Kartbild

Good Morning Halmstad

Prästvägen 1, 302 63 Halmstad, 300 13 Halmstad, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Hotellet har utsikt över staden och i samma byggnad som Hallarna shoppingcenter med över 75 butiker under samma tak. Nära till stad, strand, shopping och flera utflyktsmål!

Läge

Good Morning Halmstad är perfekt beläget vid södra infarten till Halmstad.

Beskrivning av boende

Nu blir Good Morning Halmstad ännu bättre! Samtliga rum är helrenoverade, vi hoppas att ni ska njuta av er vistelse i våran sprillans nya moderna rum. Härnäst under 2019 väntar fasaden, nytt gym, reception samt kök och restaurang. Vi hoppas detta kommer påverka din vistelse positivt framöver. Hör av er direkt till hotellet om ni har några frågor. Alla hotellets rum är rökfria. I standardrummen finns det en grandlitsäng som passar både när man reser ensam som med en kär vän. I våra familjerum finns två enkelsängar samt en våningssäng som är perfekt för barnfamiljer. Alla rum är utrustade med TV, dusch/WC och telefon. Två av familjerummen är handikappanpassade. Hotellet tar inte emot fler än 2 vuxna och 2 barn i ett rum - oavsett ålder. Familjerum: För barn som är 13 år eller äldre tillkommer en extra kostnad på 200 kronor per natt.

Restaurang / Bar

I hotellets restaurang dukas frukostbuffén upp och varje kväll erbjuder hotellet en kvällsbuffé i restaurangen för 135:-/person. Frukostbuffén ingår i priset vid bokning genom Coop Hotellpremie. Restaurangen är stängd på söndagar, undantaget högsommarperioden då den är öppen alla dagar i veckan.

Faciliteter

Bastu. Internet. Konferensmöjligheter.(Konferenslokaler stängda för tillfället,öppnar igen efter sommaren 2019) Good Morning Halmstad ligger i anslutning till Hallarna som är Halmstads största Shoppinggalleria. Det finns över 1000 fria parkeringsplatser utanför Good Morning Halmstad. Bussar in till stan går flera gånger i timmen, och tar ca 15 minuter.

Betalningsmetoder

Kort.

Incheckning / utcheckning

Check in: 15.00 Check out: 12.00