Kartbild

Clarion Hotel Amaranten

Kungsholmsgatan 31, 112 24 Stockholm, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Clarion Hotel Amaranten är ett modernt hotell som ligger i centrala Stockholm. Med endast 700 meter till centrum och 10 minuters promenad till centralstationen, är hotellet lätt att nå och ligger nära de flesta av Stockholms sevärdheter. På Amaranten erbjuder vi restaurang, bar, gym och bastu.. Dessutom ligger det ett parkeringsgarage rätt under hotellet.

Läge

Hotellet är beläget på Kungsholmen i centrala Stockholm, nära centralstationen.

Beskrivning av boende

Hotellets bekväma rum är designade för både arbete och avkoppling. Alla rum har badrum med dusch, och utrustningen omfattar kabel-TV, telefon och fri tillgång till trådlös/WLAN Internet. Alla våra rum är rökfria.

Restaurang / Bar

Clarion Hotel Amarantens restaurang, Kitchen & Table Kungsholmen, är signerad stjärnkocken Marcus Samuelsson. I baren erbjuds välblandade drinkar, både klassiska och mer nyskapande varianter med smaker efter säsong, samt en gedigen vinlista. Hotellets cocktailbar Tap Room var först i Sverige att servera cocktails på tap. Här kan du också njuta av handskakade favoriter, alkoholfria alternativ och smakrik bar food i en cool miljö med inspiration från 1960-talet. (Vår Bar är stängd tillsvidare) Vår restaurang har endast lunchöppet tisdag-fredag, fram tills midsommar därefter stänger även restaurangen.

Betalningsmetoder

Kort, kontant.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15.00 Utcheckning: 12.00