Kartbild

First Hotel Billingehus (Skövde)

Alphyddevägen Box 13, 541 21 Skövde, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Pool
Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Läge

First Hotel Billingehus är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas och beläget i naturskön miljö på berget Billingen, endast 3 km från Skövde centrum och järnvägsstationen. Granne med hotellet finns Billingebadet med 3 utomhuspooler för alla åldrar. Vi stoltserar också med ett fint Spa som erbjuder 32-gradig pool, bastu och gym. Vill man aktivera sig, liten som stor, har vi även äventyrsgolf och lekrum. Utanför hotellet ligger Billingens naturområde med massor av vandringsleder, motionsspår, mountainbike-leder och fiskesjöar. Här finns också en äventyrslekplats och Skogsmulleriket för barnen. Vintertid erbjuds skridskobana och skidåkning på både längden och tvären med alpin utförsåkning.

Beskrivning av boende

Flertalet av dubbelrumen är möblerade med två separata 105 cm sängar. I samtliga rum finns dusch, tv, byxpress och rymliga garderober.

Restaurang / Bar

Billingehus restaurang har plats för 500 personer, här finns något för alla. Under middagen får man njuta av en vidunderlig utsikt över Skövde och Västgötaslätten. I baren som tillhör restaurangen kan du beställa det du önskar. Med fantastisk panoramautsikt i restaurangen eller på uteserveringen njuter du av god mat och dryck. Under sommaren erbjuder vi grillbuffé, i december julbord och resten av året en härlig á la cartemeny.

Faciliteter

Hotellet har ett fint spa med gym, pool (32-grader varm) och gym. Möjlighet till spabehandlingar finns. Alla behandlingar måste förbokas innan ankomst. 16 årsgräns på SPA, förutom mellan 09:00-11.00, då vi har familjetid. Kontakta hotellet för information om behandlingar. Goda möjligheter för promenader, jogging och cykling finns utanför hotellet, då Billingens fritidsområde ligger precis utanför. Bra längdskidåkning samt en slalombacke finns vintertid. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet, kostnadsfritt. Fri utomhusparkering bredvid hotellet.

Betalningsmetoder

Kreditkort; Kontanter

Incheckning / utcheckning

Incheckning 15.00 Utcheckning 11.00