Kartbild

First Hotel Strand (Sundsvall)

Strandgatan 10, Box 459, 851 06, Sundsvall, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Gym
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt
Betald parkering

Beskrivning

First Hotel Strand har ett unikt läge nära tågstationen, shoppingområdet, restauranger, internationella Casino Cosmopol och Sundsvalls livliga nattliv. Vi har 191 unikt och smakfullt inredda rum med fritt internet. Hotellet har en relaxavdelning med bastu. Vi samarbetar med Energikällan och alla våra gäster har fri tillgång till fitnesscenter.

Läge

Hotellet är centralt beläget i Sundsvall med endast några minuters promenadavstånd till tågstationen såväl som Sundsvalls huvudgata Storgatan.

Beskrivning av boende

Hotellet är byggt i form av två vingar. Vår Neptun-vinge går i havsstil och Baccus-vingen är mer klassiskt inredd. Fyra av våra rum är handikappanpassade. Alla rummen har badrum med dusch eller badkar och tillgång till trådlös tillgång till internet.

Restaurang / Bar

Restaurang The Steakhouse erbjuder en bred och utvecklad meny som sätter grillat i fokus. Vi erbjuder dig som gäst att välja mellan olika storlekar på köttet. Kvalitén är något vi sätter väldigt högt samtidigt som vi håller oss till humana priser för alla målgrupper

Faciliteter

Gäster har alltid fri till gång till hotellets relaxavdelning som har bastu. I samarbete med Energikällan har alla våra gäster fri tillgång till fitnesscenter.

Betalningsmetoder

Kort, kontant.

Incheckning / utcheckning

Incheckning: 15.00 Utcheckning: 12.00