Kartbild

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kungsgatan 24-26, 432 41 Varberg, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

- Ett dubbelrum
- Frukost
- En 2-rätters middag för 2 personer
- Tillgång till spa på ankomstdagen från kl 15:00 till kl 20:00 samt avresedagen från kl 08:00 till kl 11:00
Pris: 2 780 SEK/natt
Rabatt: 33%

Erbjudandet gäller vid bokning av 1 natt från 21/9 - 31/3 2021 NB! Hotellets spaavdelning Asia Spa och restaurang kommer att vara julstängt mellan den 23-27/12 2020

Rum och priser

Faciliteter

Parkering
Internetanslutning
Restaurang

Beskrivning

Ett av Sveriges vackraste stadshotell! I Varberg finns ett rikt utbud av aktiviteter som shopping, bad, fiske och nöje. Ett besök på Varbergs Fästning eller en härlig promenad utmed havet förhöjer vistelsen! Restaurangen är en av Hallands bästa. Den serverar naturligtvis fisk från västerhavet men varierar efter årstiderna de olika menyerna. Även shoppinglunch och möjlighet till flerrätters-middagar. Hotellets personal har ett stort vinkunnande och hotellet erbjuder en spännande vinkällare. Tillgång till Asia Spa måste förbokas och ingår inte i priset.

Läge

I Varberg finns ett rikt utbud av aktiviteter som shopping, bad, fiske och nöje. Ett besök på Varbergs Fästning eller en härlig promenad utmed havet förhöjer vistelsen!

Beskrivning av boende

178 rum som alla håller högsta komfort och standard. Toalett med dusch eller badkar, minibar, strykbräda och tv med 6 språk i alla rum. Fritt trådlöst internet och gästdator finns att tillgå. Vi har ett fåtal rum där även husdjur får lov att bo. Detta kan Du boka direkt med hotellet i mån av plats mot en extra kostnad. Kontakta oss i så god tid före ankomst som möjligt då antalet rum är begränsat.

Restaurang / Bar

Restaurangen är en av Hallands bästa. Den serverar naturligtvis fisk från västerhavet men varierar efter årstiderna de olika menyerna. Även shoppinglunch, söndagsbrunch och möjlighet till flerrätters-middagar. Hotellets personal har ett stort vinkunnande och hotellet erbjuder en spännande vinkällare. Hotellets restaurang är öppen alla dagar i veckan det rekommenderas att du bokar bord för att vara garanterad plats. NB! Restaurangen stänger den 23/12 vid lunchtid och öppnar i den 27/12.

Faciliteter

Alla våra gäster har fri tillgång till relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, upplevelseduschar och härliga relaxytor. Begränsade öppettider. Alla gäster har även fri tillgång till hotellets gym. Tillgång till Asia Spa bokas direkt med bokningsavdelning hotellet mot extra kostnad. Halvdagspaket från 395:-/vuxen måndag-torsdag & *595:-/vuxen fredag-söndag. *Bokas först på måndag i samma vecka och i mån av plats OBS: Hotellets spaavdelning Asia Spa och restaurang kommer håller julstängt mellan den 23-27/12 2020.

Betalningsmetoder

Kort, kontanter.

Incheckning / utcheckning

Check in: 14.00 Check out: 11.00