Kartbild

Elite Stadshotellet Västerås

Stora torget, Box 19, 721 03 Västerås, Sweden

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet gäller fram till :
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
5 paket är redan beställda!

Denna Deal inkluderar :

-Ett Standard dubbelrum minimum 180 cm säng
-Frukost
-Bishops excellenta hamburgare(inkl. dryck) för 2 personer
-1 dags Green fee för 2 personer på Frösåkers GK Golfbana
2790 SEK/natt

Erbjudandet gäller utvalda datum vid bokning av 1 natt från 24 april till och med den 31 oktober 2020.

Rum och priser

Faciliteter

Gym
Internetanslutning
Restaurang
Betald parkering

Beskrivning

Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Hotellet har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till gästens behov och önskemål om högsta komfort på hotellrummen. Som gäst på Elite Stadshotellet i Västerås blir man alltid omhändertagen på bästa sätt av hotellets kunniga och vänliga personal. Parkering finns på våra två innegårdar för 110kr/dygn. Boka gärna din parkeringsplats i förväg.

Beskrivning av boende

En härlig hemkänsla i hotellets 137 rum och vackra sviter. Självklart kan hotellet även erbjuda rökfria och allergianpassade rum. Alla är smakfullt och personligt inredda för såväl arbete som vila. På rummet finns telefon, dusch eller badkar, strykbräda/strykjärn och hårtork. Kabel-TV ger dig möjlighet att koppla av efter arbetsdagen eller shoppingrundan.

Restaurang / Bar

Välkommen till The Bishop’s Arms – Gastropub. Hos oss har du goda möjligheter att äta och dricka gott. Genom att slå samman à la carte menyn med pubmenyn har vi skapat en gastromeny som bygger på prima råvaror och inspiration från världens alla hörn. Det är ingen slump att restaurangen är en av stadens mest välbesökta samlingspunkter av såväl hotellgäster som Västeråsare. Puben är välkänd för sitt stora och spännande sortiment av både öl och whiskey. Här njuter du alltså av både en god bit mat och god dryck därtill.

Faciliteter

Parkering (110kr)

Betalningsmetoder

Kort, kontanter.

Incheckning / utcheckning

Check in: 15.00 Check out: 12.00