Kartbild

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Höjdgatan 3, 654 68 Karlstad, Sweden

Rum och priser

Rum 1

Faciliteter

Pool
Parkering
Tillgänglighetsanpassade rum
Internetanslutning
Restaurang
Djurvänligt

Beskrivning

Hotellet är högt beläget strax norr om Karlstad centrum (3 km) och har både grönområden, motionsspår och golfbanor nära till hands. Kom och upplev vår anläggning med bastu, uppvärmda utomhusbubbelpooler, mini gym, utomhus pool (värms av solvärme), lobbybibliotek samt olika utomhusaktiviteter. Vi är ett djurvänligt hotell så ta med husdjuret på resan OBS att detta måste förbokas för att få ett djurrum vänligen kontakta hotellet.

Beskrivning av boende

Vi erbjuder 160 rum och sviter av hög standard och alla rum är rökfria och Svanenmärkta. Vi har två handikappanpassade rum och det finns även några rum där husdjur är tillåtna. Som gäst har ni fri tillgång till internet samt våra populära sportkanaler – några skäl till att hotellet blivit en favorit hos många av våra återkommande gäster

Restaurang / Bar

I den omtyckta restaurangen Emilia serveras god mat och dryck. Här kan ni njuta av en härlig frukostbuffé, lunch och middag. Innan middagen finns möjlighet att ta en fördrink i vår fantastiska vinkällare eller en drink i vår coctailbar. Kontakta hotellet för öppettider.

Faciliteter

Som gäst hos oss har du fri tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzi, bastu och minigym. Sitt ner i vår mysiga lobby där det bjuds på kaffe och te till alla våra hotellgäster samt finns tillgång till gästdatorer, ett litet bibliotek och en TV-hörna.

Betalningsmetoder

Kort, kontant. För er och vår säkerhet kommer vi fr.o.m. 1 januari 2021 bli ett kontantfritt hotell.

Incheckning / utcheckning

Incheckning kl 15,00 Utcheckning kl 12,00